Magen vrålar!

Nu sitter man här igen mitt i natten och ska sova strax.. magen skriker! Men tyvärr finns det absolut ingenting att äta i detta hushåll. Stor inhandling skulle sitta väldigt fint faktiskt! Idag fick man sällskap av Rickard istort sett hela dagen! Yay =D riktigt kul! Han hade några helvrickade historier ^^ Det som hörtill när man träffar Rickard liksom ;)

Nej! Godnatt nu!

Packad?

Ja ni, nu sitter man här... rätt full fortfarande så man sitter och måste kolla vad man klickar på.. på tangentbordet så allt blir rätt... Skiter sig ändå kan jag gissa ^^ men jävlar vilken kväll det varit! så sjukt kul! Spårarnas grabbar! och värre kommer det bli nästa vecka!!!

VIKTOR SKA SPÅRA!!!!!!!

Vill ni skratta?!

Se detta uppifrån och ned! SÅ JÄVLA KLOCKRENT XD

http://open.spotify.com/track/4Krp7rPZl6ByPNhMMmdHqy

Kicked their asses!

Så gårdagen! Torsdag natt somnar man typ kl 4.. Kvart över sju på fredag morgon ringer Karsudden.. Klart som fan ska man jobba!! yay! 8-20.. viktor hämtar mig sen rakt av mot fifa med Viktor Sveda Pontus och Pihl! Kul Kul Kul =D=D=D För man krossade dem! ;) hihi Av mot stan senare nästan nykter och glider runt =)

Sammanfattningsvis, en riktigt rolig kväll!!! Idag väntar lag fest med teamet hemma hos Karl! ska bli Kul Kul Kul =D Spårar style ikväll! =D

Peace out!

"Everybodys looking for love. Oh. Oh.
Aint that the reason youre at this club. Oh. Oh."


Natten är bara ung! Men ändå ska jag gå och dra stockar. Gött värre liksom! Imorgon då? KAN NÅN GE MIG EN FEST! Jag vill spåra =D Inte för att tipsa polisen om nått... men en viss Karl ska köpa ut åt mig.... BUS =D Godnatt!

Btw citatet är från en riktigt party taggar låt!

Yeeeeha!

Då har man inhandlat... DEN COOLA.... DEN GRYMMA... DEN HELT OSLAGBARA!!!!










http://shop.onoff.com/ProductSheet.aspx?prd=21670247

MOHAHAHAHA nördstämpel jag vet (A)

"Leave me out with the waste This is not what I do It's the wrong kind of place To be thinking of you"


Dagens är en knepig! så lycka till suckers!

Morsning då! Ny dag, nya tag! Träning står på schemat om jag kan få mig att lyfta på arschlet och cykla iväg till Karsudden.. Prognosen osäker ut. ;)

over and out!

PS. Kan någon säga hur man skriver så rubriken ser bra ut trots att det blir två rader?! DS.

"Så hela klubben bara bounce som en Luger-check!"

Dagens citat blev en lätt jävel =D

Men vaknade typ 4 idag! Skönt värre! Sen halv slå ihjäl tiden fram till klockan åtta då jag begav mig av för att gratta Sara Högberg som idag fyller 18. Grattis! Blev att bjuda på shot som födelsedagspresent. Sen bar det av mot Pontus där det blev NHL 10 och Fifa 10 för hela slanten! Det gick sämst!!! Ja Ja sällskapet som räknades ;) men var iallafall riktigt lyckat! Hemvägen plockade man upp ett par liftare som tiggde skjuts ned till Harrys. Snäll som man är kan man ju inte neka ett tiggande ex så blev en liten avsvängning på vägen hem också. Men nu sitter man här och ska sova snart, om det nu går.

Måste bara lägga in att havregrynsgröt är väldigt gott! och att detta inlägg var en av mina sämre! Aja behövdes en uppdatering och orkade inte skriva en Pelle uppsats ;)

"People shouldnt be afraid of their goverments,
the goverments should be afraid of their people."

06.29 går larmet! SPRING!!!! Visade sig att det bara var ett misstag =P kul värre liksom! ni ska veta hur konstig kroppen är när den är fylld av adrenalin och man är så trött att kroppen inte kan hantera allt adrenalin ^^ Intressant känsla.. man bara går runt och skakar. Aja men nu ska jag sova! tyvärr i detta inlägg kommer inget citat från någon låt. Ni får ett lite seriösare denna gång. Godnatt!

"Girls will go and girls will come But there’s only one absolute"

Då har man precis kommit ned ifrån extravak på A3, Hur fan kan jag vara så trött! råkade somna nu igen xD men bara för typ fem minuter!!! så det var oskyldigt (A) Men annars börjar det bli rätt segt här nu, så ska nog sätta på det senaste avsnittet av How i met your mother för att komma igång. =D

Hmm vad ska man ge för ledtråd nu till låten... Studenten... där har ni en väldigt dålig ledtråd ;) hihi med får duga! Have fun!

"I've come to realize, with every little glimpse you fade"

Nu sitter man här igen.. Det händer lika mycket här så till och med eld och lågor skulle slockna av tristess. Men det är lugnt! Jag har laddat upp med havregryn, ägg och korvstoganoff så det kommer hålla mig sysselsatt ett bra tag framöver =)

Idag har jag varit väldigt duktig och börjat träna igen och lovat migsjälv att jag ska hålla mig borta från oboy, majonäs och liknande produkter. Det höll i 34 minuter, sen var jag nere och hämtade varm chocklad från maskinen i källaren (A) men hey, man är ju bara människa ;) På Karsudden pågår undantags tillstånd så varför skulle det inte gälla maten också =D
Over and out!

PS. Pelle en ledtråd till åtminstone gruppen till låten finns inbakat i texten ;) Kluring! DS.

Gött värre!

Så! Då vaknade man tillsist ur sin skönhetssömn =D pigg och fräsch med ögonen framåt åt min långa natt på mentalsjukhuset! Ska bli riktigt mysigt.
YAY! nu såg man precis att det börjat regna också! jag som har fått order av syrran att springa till elgiganten och hämta hennes datorn! BLÄ! Men varför inte skjuta upp nått som kan vänta (A) får bli imorgon istället ;)

Ska börja med en ny grej. I varje nytt inlägg ska jag citera något.. så förbered er på några helt meningslösa citat i framtiden när jag inte kommer på nått bättre. ^^

"They call me freedom, just like a wavin' flag!"

Oslagbar!



Oslagbar bild eller vad?! Sidenote, snubben till höger var min lärare på EBS =D

Godmorgon!

I can see the light! Ye ha sol och värme är här igen! betyder att jag har iallafall en sak att ägna min meningslösa vardag åt! FLAIR! så himla kul =)
Men annars då? Fingers krossed för att få ett telefonsamtal/mail idag! Berättar vad om det går vägen! Mohaha

....


Det är kallt. Det är varmt. Vilken jobbig känsla det är att inte riktigt kunna bestämma sig. Jobbiga röster dunkar ur högtalarna och trötthetens underbara tecken börjar uppenbara sig. Ögonlockarna börjar kännas väldigt tunga. Pissnödig börjar man också bli. Livet suger...

OK!


Ja ni vad ska man säga! Bara att sukta!




Så!

Då var bloggen igång! Efter lite anmärkningar från Pelle att min engelska inte är på topp här på natten. Men iallafall! Känns hel lamt och förstår inte hur Pelle och Cissi lyckades tala in mig i detta självmords uppdraget men vi ska väll ge det ett försök trots allt. Får skylla på att jag var trött om allt skiter sig ;) Söndag natt.. Kan jag snälla få sova nu!! Fy Pelle! Låt mig få lägga mig och kolla på That's 70 show!
JAG SKA PISSA PÅ DIG!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0